lørdag den 26. maj 2012

En sløj dag for en kræmmer

Vi var til Pinsemarked i dag, men det var dog ingen succes :( der var ikke mange mennesker og jeg fik næsten ikke solgt noget. Det var utrolig fint vejr, så folk må ha' været ved stranden? Nå, men så er det jo godt med forlænget weekend og dejligt vejr.

Her er lige lidt billeder fra vores lille bod.

Der var ikke mange boder på pladsen :(


Men hyggeligt ser det jo ud


Hårspænder, suttesnore, halskæder, øreringe, nøgleringe mv.

Giraf-rangler, elefantophæng til vinduer og til væg eller måske til et fint kort

Som du nok har bemærket eksperimenterer jeg fortiden med min blog. Nu prøver jeg lige et lidt retro tema, men det slutter nok ikke ved det - hav tålmodighed med mig ;)

fredag den 25. maj 2012

Så blev der endelig noget færdigt

Ja, det er nu ikke det jeg er bedst til, altså at få ting lavet færdige. Jeg har nye projekter som skal prøves af. Men jeg øver mig meget. Der er pinsemarked i morgen i Hejls og til det skal jeg jo lave tingene færdige. Jeg skal have lavet nogle flere svampe, de tager lidt for lang tid at lave endnu, jeg har ikke helt opskriften i hovedet - men øvelse og noget mere øvelse, så skal det nok komme. 

Jeg havde ellers regnet med at skulle have elefanter med som barnevognsophæng, men nøj hvor de driller og jeg er slet ikke tilfreds, så det må blive en anden gang. Og så må jeg hellere lægge billeder ind.




Da jeg gik en tur i haven i eftermiddag så jeg den flotte pink blomst var sprunget ud - behøver jeg at sige at jeg elsker den? 




Hårbøjlerne blev også endelig færdige, de skulle egentlig bare samles... kender du det?!! Men nu er det gjort og jeg kan lave flere svampe med god samvittighed. 

torsdag den 24. maj 2012

Lidt krea bliver det da til

Det har nu ikke været meget jeg har nået at lave i denne uge. Vi har haft dejlig travlt på skolen og har været i skoven på tur. Jeg har dog nået lidt både hæklede svampe og giraffer. Svampene skal blive til nøgleringe, jeg har fundet opskrift her  Girafferne er dog ikke helt færdige, men det skal de blive inden lørdag hvor der er pinsemarked i Hejls :) så det må godt blive godt vejr.



lørdag den 19. maj 2012

Så er jeg klar til Bazaar

Det var en rigtig fin bazaar, med mange fine ting og sager. Her af det jeg havde med. Et under at jeg næsten kunne fylde hele bordet ud ;)

torsdag den 17. maj 2012

Så er jeg ved at pakke lidt til lørdag

Noj hvor jeg gælder mig til det bliver lørdag. Jeg er begyndt at pakke lidt af mine ting sammen. Det bliver spændende at se hvor mange mennesker der kommer og hvor meget vi får solgt :) som det fremgår af billeder har jeg lidt af hvert med, spænder, ophæng i perler, smykker, rangler og andet jeg har hygget mig med at lave. Det jeg ikke får solgt på lørdag kommer til salg herind eller på amio, når jeg får tid.


tirsdag den 15. maj 2012

Giraffen gumle

Jeg var på dejligt besøg i ågård i dag ;) og det var rigtig dejligt - så fik jeg da lige en masse ny inspiration, tusind tak Gitte. Da jeg kom hjem ville symaskinen lave giraffer. De et ikke helt færdige endnu, i morgen skal de lige have øjne og maverne syet sammen. Der er en lille bjælde inden i, så baby kan rasle lidt med den ;)

mandag den 14. maj 2012

Nye smykker

Nu er det blevet tid til lidt billede-spam :) jeg har fået lavet lidt mere til bazaren her på lørdag. Uh hvor jeg glæder mig, det bliver bare så fedt tror jeg. Det er helt sikkert en tur værd for der bliver meget at se på, både tøj, blomster, smykker og meget andet spændende.

Hold øje med bloggen de næste dage, for der kommer mere :) Jeg skulle jo gerne kunne fylde et bord ud til bazaren... hmm.


Lædersnor med keramikperler





Ørestikkere i sterling sølv med blomst




Ørestikkere i sterlingsølv med stjerner





Hårnåle med blomster




Hårspænder med hæklede blomster (jeg har 2 af hver, så de bliver solgt i sæt)

torsdag den 10. maj 2012

Hamaperler

Så fik jeg gang i mini perlerne. Sikken et pillearbejde. Men her er resultatet, magneter til køleskabet eller opslagstavlen. Skal man mon lave flere??


søndag den 6. maj 2012

Så knækkede jeg koden...

Jeg har nu i to dage bøvlet med at finde ud af at lave en ring i mini hama perler med et ulige antal perler i højden. Med stor tak til Tina fra phistermedister er det lykkes mig at lave en ring med blomster!!


fredag den 4. maj 2012

Perleamok

I dag har jeg givet mig selv fri fra eksamensskrivning - det er jo heller ikke det letteste at koncentrere sig om med børn hjemme. Lidt træls med vejret når jeg nu netop ikke skal sidde inde og læse bøger og skrive opgave... det kunne godt have været bedre planlagt!!
Så den har stået på hamaperleelefanter hele formiddagen og familien er blevet ganske stor. Jeg skal nok lige have nogen hængt op på børneværelserne, Marie ville i hvert fald gerne have en hængende. Der er lavet nogen i pigefarver og nogen i drengefarver - drenge kan vel også have elefanter hængende ;) Nu skal jeg bare have pakket resten af dem fint sammen så de er klar til Bazar senere i denne måned. Jeg overvejer stadig om jeg skal lave nogen der bare skal klæbes på væggen efter hinanden??! Hmm... overvejer

Men go' fredag derude