lørdag den 15. juni 2013

Nyt til maskinparken - igen !!

Jeg har forsømt min blog her på det sidste. Der er bare så meget andet der fylder tiden ud. Om lidt går vi i gang med at grave gulvet op i stuen for at lave nyt isolering og gulvvarme - mon vi blir færdige?? Jeg skal derfor flytte min syplads oven på. Jeg sidder pt i udestuen og syer, men på sigt skal det blive til et syrum til mig :) Meget af min tid er også gået med opgaveskrivning på min uddannelse, jeg er færdig til februar, om alt går vel ;)

Nå, men det der med maskinparken kommer nu så. Jeg har nemlig fået en Pfaff coverlocker af min dejlige mor!!! Den kommer i næste uge, for det var da ikke en de solgte mange af i butikken :( men alt godt kommer til den som venter ikk´?? Nøj hvor jeg glæder mig. Min gamle overlocker skal jeg så finde et nyt hjem til. Den har jeg godt nok være glad for, men når man ligefrem for en opgradering foræret kan man da ikke sige nej !! Jeg har også bestilt lidt stof, så jeg kan få den prøvet af - mon der blir tid hvis vi også skal lave stue... det skal der blive tid til.



Go weekend


8 kommentarer:

  1. Hvad er forskellen på en overlocker og coverlocker

    SvarSlet
    Svar
    1. Coverlockeren kan sy dæksøm - den søm der er forneden på T-shirt. Og så kan den sy flatlock - den søm der er på undertøj eller ved skulder på T-shirt...

      Slet
    2. :-) kan den så også lave alm. Overlock søm?

      Jeg har lånt en overlocker men overvejer at jeg skal investere i min egen på et tidspunkt. Så lyder det jo smart at den kan lidt mere :-)

      Slet
    3. Den kan også sy alm overlock! Den har 25 forskellige søm mener jeg... Prøv evt at Google coverlocker :)

      Slet
  2. Hugh hvor er du heldig, den skal du nok blive glad for.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeps, glæder mig også helt vildt til at få den afprøvet...

      Slet
  3. Heldige dig...tillykke med den, skønt at blive forkælet :)
    KH Lena

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, ja forkælelse er altid en dejlig ting...

      Slet