fredag den 10. august 2012

Nu står mine stokroser i fuldt flor

De er bare så fine mine stokroser som jeg fik af min svigerinde for to år siden som frø. Nu er de endelig blevet til noget. Jeg tænker jeg skal tage frø fra til nogle flere blomster til næste år. Måske der er nogen der har lyst til at bytte frø ;)


4 kommentarer:

 1. Ej hvor er de skønne... Stokroser minder mig så meget om mine ferier hos mine bedsteforældre på Mols, de havde bindingsværksgården fra drømmene! Manden min er bare ikke helt så begejstret for stokroser, og som anlægsgartner mener han, han har en ting eller to at skulle have sagt i haven - hmmm. Men mon ikke jeg er ved at få ham overalt, i det mindste omkring legehuset. Så til næste år er jeg klart med på en bytter, hvis du stadig er interesseret :)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker bare stokroser, og kan man få for mange?! Ikke efter min mening. Jeg vil da prøve at lave nogle frø til dig, når de er ved at være klar til afblomstring. Jeg har denne flotte lyserøde og så en mørk rød, du kan få begge slags og se om det kan lykkes ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det vil jeg rigtig gerne - og gerne begge. Hvis det stod til mig havde vi dem på terrassen langs huset... Men suk :) så jeg vil udleve mine stokrose drømme via datterens lille fristed i haven.

   Slet
  2. Jeg skal nok huske dig :)

   Slet