søndag den 2. september 2012

De sidste dages sysler

Jeg har rigtig haft gang i symaskinen de sidste dage. Men det var ikke nok med det, jeg har også lavet flere smykker af krympeplast, bl.a en ring, som jeg længe har ville lave. Det blev også til stjernestikkere i krympeplast. Og så opdagede jeg til min store overraskelse at der var forskel på min krympeplast. Den ene havde lange riller i overfladen, hvor den anden havde en mere ensartet ru overflade. Den ru overflade er langt at anbefale, problemet er blot at jeg ikke ved hvor det er købt :( Jeg må på jagt efter krympeplast.
 

Det er også blevet til et par pusletasker i drengefarver. De blev brugt som fødselsdagsgaver.

Og så var det jeg fandt lidt nyt stof. Det orange skal jeg bruge indvendigt i en jakke til Noah. Det skal nok blive godt ;)

 
 
Sidst og mindst fik jeg lavet nogle flere hamaperler i ovnen. Jeg satte dem på bagepladen på bagepapir i ovnen ved 120 grader. Så er det blot at holde øje med dem. Jeg satte dem på en tyk neon elastik ;)

Det var vist hvad jeg har syslet med de sidste par dage ;)

2 kommentarer:

  1. Fine ting du har fået lavet. Jeg har også netop i dette øjeblik fået lavet en masse nye øreringe i krymbeplast. Ligger snart de nye billeder ind af dem, men hvis ik du allerede har set de gamle øreringe af krymbeplast, som jeg har lavet, så synes jeg da lige at du skal tjekke min blog:-) Mvh Helena

    SvarSlet
  2. Hvor er det nogle fine ting(:

    Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde et valgfrit sæt øreringe(: Mine 3 andre give aways kan findes i venstre side af min blog(:

    http://kreaman.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-3.html

    SvarSlet