mandag den 7. januar 2013

Jubii jeg skal til blogtræf til februar

Jeg glæder mig allerede, det skal nok blive godt - og stort! Vi bliver omkring 60 bloggere... Vildt at Anne vil arrangere det så vi kan mødes. Men men men, hvad skal jeg dog tage med? Jeg tror det bliver noget småt, så jeg er mobil og kan komme lidt rundt og snakke lidt, så det bliver jo nok hækletøjet :)

Jeg er ved at tjekke de andre bloggere ud! Altid sjovt at finde nye spændende blogge og ikke mindst at møde dem IRL ;) sjovt som man hurtigt kan falde i snak med vildt fremmede bare fordi man har samme interesse.

Måske jeg får mere blod på tanden i forhold til at holde blogtræf engang... Men det bliver syd for Kolding :)

Go aften

13 kommentarer:

 1. Bliver helt sikkert hyggeligt :) jeg ved heller ikke hvad jeg skal have med.. det finder jeg nok ud af dagen før. Vi ses d. 2. februar :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina :) Det skal blive så hyggeligt. Glæder mig til at se hvad du tager med. Vi ses

   Slet
 2. Årh mon ikke jeg tager et evigheds-projekt med (sjal) Ellers lidt hækling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også hækling er godt at tage med, så er det lettere at komme rundt og snakke lidt :) Glæder mig til at se hvad du finder på :)

   Slet
 3. Ihhh bliver virkelig hyggeligt at mødes face to face, når vi nu har skrevet med hinanden igennem de sidste par måneder. Jeg er også lidt i tvivl om, hvad jeg skal have med, da jeg er i bus derud, er det begrænset hvor meget jeg jo kan have med:-)

  Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så sjovt at mødes IRL :) så kan vi rigtig snakke praktik og skole ;) Jeg glæder mig til at møde dig og se hvad du skal få dagen til at gå med.

   Slet
  2. Ja det bliver så hyggeligt. Tænkte på hvad du tager med?

   Slet
  3. Jeg tror måske jeg vil lave sløjfer til spænder... Og så tager jeg garn med så jeg kan hækle blomster også til spænder :)

   Slet
 4. Jeps - vi ses :-) tror jeg dennegang vil slæbe symaskinen med toget og sy noget free-style ...
  hej fra Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Free-style, det lyder spændende Jette -blev du færdig med handskerne :)

   Slet
 5. Ja, glæd dig - det plejer at være superhyggeligt, men også overvældende især når vi bliver SÅ mange denne gang! Vi ses til Kreadag /Christine* :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror ogsådet bliver lidt vildt med så mange, men sikkert super hyggeligt :) glæder mig til at hilse på dig også hvad du skal lave.

   Slet
 6. Åh jeg ville så gerne med!!!!
  Håber I tager en masse skønne billeder :)

  SvarSlet