søndag den 7. juli 2013

DONE

Endelig blev kjolen færdig. Det har jo ikke ligefrem været inde vejr i dag. Så kjolen blev syet færdig her til aften.

 
Indvendig er bærestykket dobbelt. Det blev sku da meget fint ;) Mønsteret er fra Ottobre, 3/13. Jeg har valgt at lave lidt om på det, så det passede til det jeg ville sy. Kraven sprang jeg altså over, men jeg synes sagtens kjolen kan leve uden en krave??
 
 
 
 
 
Første forsøg med den der skjulte lynlås... det blir bedre næste gang, men denne version kan sagtens bruges. Det var slet ikke så svært, selvom jeg godt nok skulle tænke lidt undervejs. Og så de der bindebånd, hmm, dem skal jeg lige arbejde lidt mere med tror jeg.
 
 
 
Lækkert med min nye coverlocker, som kan sy denne fine oplægning :) Og nedenunder, kan du se detaljen, hvor stoffet er foldet og der er lavet en stikning fra forsiden? Den kunne jeg godt li - der burde måske 5-6 små knapper i, men jeg kunne bare ikke lige finde nogen der passede, så den blir uden knapper denne gang. Jeg skal da helt sikkert ha klippet til flere kjoler, når hun nu helst ikke går i andet :)
 
 

 
Der er desværre ingen live pic. endnu, pigebarnet sover... zzz

19 kommentarer:

 1. Ihh hvor er den bare sød!!! Flot lavet, og hjerte-stoffet er som skabt til den model!
  Glæder mig til at se den på.
  Knus matilde

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok tage billeder af den i aktion, det gir lige det sidste ;) og stoffet er jeg også vild med. Det var endda på tilbud i stof2000 ;)

   Slet
 2. Ahrmen hvor er den bare super super flot. Sikken et arbejde!!
  Håber hun vil tillade at lege model så vi kan se den på :)
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver at fange hende en af de nærmeste dage, men for tiden render hun mest rundt i badetøj :)

   Slet
 3. Den er så fin. Fedt farve og meget enkel i stoffet. En coverlocker må på ønskesedlen, først ønsker jeg mig en overlocker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) min maskine er en coverlocker, som både kan sy overlock søm samt dæksøm, når bare nålene flyttes og maskinen trådes en anelse anderledes :)

   Slet
 4. Super fin - også uden krave:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes godt den kunne bruges uden krave... Ellers synes jeg den ville blive for fin til hverdagsbrug. Men du skal ha stor tak for inspiration mht kjoler... Endelig fik jeg mig taget sammen, ikke sidste gang ;)

   Slet
 5. den er godt nok blevet fin, har du lagt lynlåsen mellem de 2 lag på bærestykket? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg har syet lynlåsen imellem de to stykker stof i bærestykket. Først i yderstof og efterfølgende i foer stof. Jeg har brugt en "skjult" lynlås.

   Slet
 6. Sikke en fin kjole og sikke nogle fine ting du laver. Jeg har straks føjet dig til min blogliste :-)
  . . . . . du er velkommen til at kigge forbi hos mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de fine ord ;) jeg har været forbi din blog, kan jeg mon melde mig som fast læser et sted?! Jeg synes ikke jeg kunne finde det :(

   Slet
  2. Hmmm det er vist fordi jeg ikke er på Google+ så jeg kan vist bare føjes til en blogliste :-)

   Slet