mandag den 27. august 2012

Minus på kreativitet...

Der står eksamen på dagsordnen lige for tiden. De næste mange uger indtil uge 42 faktisk er jeg i min egen lille boble. Eksamensboble - det virker uoverskueligt lige pt. men det synes jeg altid det gør. Og så dagene inden vi skal aflevere lykkes det på mærkværdig vis at få en opgave fikset sammen. Denne gang er det desværre ikke nok med en opgave, vi skal også lave en visning af en "pædagogisk gøren". Altså noget praktisk!! Hrmf, hvem har dog fundet på det! Det bliver bare så icenesat det hele - totalt urealistisk hvis de spørger mig.


 
Der bliver nok ikke tid til så meget kreativt... men så må jeg nyde det lidt det kan blive til. I går fik jeg da hæklet to farver mere på mit tæppe!! Men inden længe skal vi holde 4 års fødselsdag, det glæder jeg mig til. Kagen har den lille dame bestilt, den skal være Hello Kitty - selvfølgelig. Men moren har en helt anden plan. Vi må se om der kan indgåes kompromis.

4 kommentarer:

 1. Læser du til pædagog? det lyder lidt sådan, det gør jeg nemlig:-)
  Mvh helena

  SvarSlet
 2. Hej Helena.

  Det er nemlig helt rigtigt. Jeg læser til pædagog. Jeg skal til eksamen i DKK og er derfor ved at skrive opgave.

  Hvor langt er du og hvor læser du henne?

  Mvh. Jo

  SvarSlet
 3. Hej Jo.
  Ej det var da lidt skægt, sidder netop i samme situation 5. semester og DKK lige forude. Hvor læser du henne, og har du valgt et emne endnu?

  Mvh Helena

  SvarSlet
 4. Jeg læser i Kolding. Jeg vil have om sprogudvikling i børnehaven, herunder dialogisk oplæsning. Hvad med dig ;)

  Lidt sjovt vi begge er i gang med samme type opgave... håber det går godt :)

  SvarSlet