torsdag den 21. marts 2013

Babyugle

Jeg fandt en super nem opskrift på denne søde ugle på nettet :) jeg tror jeg skal lave nogle flere til nøgleringe. Så hvis du er ny inden for hækleriet, så er denne model et godt sted at begynde :) Jeg havde desværre ikke de rigtige øjne, men nu har jeg bestilt nogen fra etsy. Hvor længe mon der går, de er helt i Hong Kong!!

Go aften7 kommentarer:

 1. Den er rigtig sød:) Jeg er desværre en hat til at hækle.

  Jeg har set lidt på dine fine giraf rangler, og har lavet en stak selv. Jeg smider dem på bloggen snarest, hvis du er intr i at se dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hækling kan læres, det handler jo om vilje ;) det lyder spændende med ranglerne, jeg har også selv lige lavet en ordentlig stak :) jeg skal bare lige have lavet nogle flere, så lægger jeg også dem på bloggen. Jeg glæder mig til at se dine :) det er et overkommeligt projekt, og de bliver godt modtaget :)

   Slet
  2. Ja det gør det jo (og tid, eller mangel på samme;-))

   Hvad putter du i af bjælde? Synes ikke rigtig jeg kan få den til at larme nok. Så satte bagepapir i også, det fungerer synes jeg, men ved ikke hvis den bliver vasket?

   Det er nemlig et overkommeligt og hurtigt projekt:)

   Slet
  3. Jeg har brugt lidt forskellige bjælder. Jeg synes dem fra stof og stil har virket bedst... Jeg har sat dem i hovedet, tæt ved øjnene... Og det med bagepapir var da en sjov ide :) jeg har ikke noget ala det i mine, men har overvejet det - bare ikke fundet det rigtige materiale endnu :)

   Slet
 2. Som ægte ugle fan må jeg sige at den er så for sød. Lille og rund og lige den rette farve.

  SvarSlet
 3. Ih hvor er den sød, mon ikke jeg skal have sat den på to do listen;-)

  SvarSlet
 4. Link link

  Den er da super nuttet

  SvarSlet