søndag den 10. marts 2013

Sovende skyer

Jeg har for tiden gang i mange små projekter. Jeg skal have noget gjort færdig, for torsdag i påsken er der marked i Hejls. Jeg er derfor ved at forberede mig lidt til det. Jeg har lidt forskellige ting med til markedet. Lidt flere ting end sidste år, hvor det var første gang jeg prøvede kræfter med at sælge egne produkter :)Jeg har lavet disse søde skyer - jeps, der er plukket lidt fra andre steder i blogland. De er beregnet til ophæng i børneværelset på en troldegren. Måske, hvis de lige blev ændret en smugle, kunne de også bruges i uroer og barnevognsophæng, men det må blive når jeg får overskud på kreakontoen igen.

Der er også blevet tid til at færdiggøre andre kreaprojekter her i weekenden, skønt. Men mere om det de kommende dage. Jeg har leget med spraymaling, igen !! (det fede ved den maling er, at den dufter lidt som modellervoks)

Go aften

3 kommentarer:

 1. Søde skyer - glæder mig til at se hvad du ellers har leget med ;o).

  Sjovt som dufte kan vække minder...gid man stadig kunne få den limstift de havde i min børnehave - hvid med blåt låg...den duftede jo nærmest af marcipan ;o)

  SvarSlet
 2. Mega søde! HVordan har du lavet huller i stoffet? Er der et smart fif? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg har strøget lidt vlieseline bag på stoffet så man kan lave huller i stoffet uden det går i stykker. Jeg har lavet hullerne med en hugpibe men du kan også bruge en hultang :)

   Slet