torsdag den 30. august 2012

Barselsgave

Jeg var på barselsbesøg i dag. En rigtig dejlig lille pige. 5 uger var hun efterhånden blevet. Hun var så fin ;) Hun hedder Marie ligesom min Marie ;)
 
Her til formiddag havde jeg gang i symaskinen og fik syet en lille pusletaske til hende. Jeg fik brugt mine egne træperler ;) Resten af gaven var ting jeg havde i gemmerne. Det er godt at have noget at plukke fra.
 


 


Jeg nåede også et smut forbi Stof2000, hvor jeg fik lidt nyt med hjem. I Panduro fik jeg købt stjernestof!! Jeg tænker det skal bruges som foer i en jakke til Noah... bum bum, projekter er der somend nok af ;)

Jeg skal også lige finde ud af hvad jeg skal have med af gave til en 2 x 30 års fødselsdag her i weekenden + en 9 års fødselsdag også!! Jeg tror de der spænder med stofblomster må være en af bidragene til den 9-års fødselsdag. Hvad ønsker en pige på 9 år sig?!!

3 kommentarer:

  1. Hej Jo. Rigtig fin pusletaske. Hvor har du det mønster fra, ville vildt godt have fingrene fat i sådan et.

    Mvh Helena

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Helena

      Jeg fandt det på nettet på unikarina.dk der er nogle fine vejledninger. Jeg har lavet min lidt større end hendes mål :) det er egentlig super nemt at gå til. Go fornøjelse

      Slet
    2. Tusind tak, det vil jeg da lige prøve. Rigtig god weekend.

      Slet