lørdag den 6. oktober 2012

Nye øreringe i krympeplast

Jeg fik lige lavet nogle nye øreringe i dag. Små og fine i krympeplast. Jeg tænkte at de skulle bruges til gaveleg i morgen til blogtræf... Jeg er meget spændt og må hellere snart pakke lidt sammen til i morgen. Laksen er i fryseren og dildcremen er rørt, det bliver spændende at se hvilke skønne mennesker der kommer i morgen og ikke mindst hvad de skal lave. En hel dag med krea syslerier ;) glæder mig!

7 kommentarer:

 1. Wauw hvor er de fede Jo!
  Er det nogen du sælger også???
  Glæder mig meget til i morgen.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg laver smykker på bestilling. Disse sælger jeg for 50,- ;) jeg kan slet ikke finde ud af hvad jeg skal bruge en hel dag på til krea... Jeg har så meget jeg gerne ville nå. Men det bliver hyggeligt. Skal vi selv sørge for bestik og tallerken mon?

   Slet
  2. Øv ser først dit svar nu :(
   Jeg kunne super godt tænke mig et par hvide stjerner!
   Cool at du tænker på at arrangere et træf, jeg vil super gerne være behjælpelig hvis du er i tvivl om noget! Og jeg vil også gerne deltage :)
   kh Libbie

   Slet
  3. Jeg vil gerne forære dig et par øreringe - jeg havde 4 sæt med til blogtræf, og det var egentlig planen at i skulle ha haft et par som værtindegave :( Men men... Hvide med streger eller prikker??

   Slet
  4. Ej hold da op Jo(!) Du skal da ikke bare forære mig et par :)

   Slet
 2. Hvor er de fine, jeg har lige et spørgsmål angående den Pin til Pinterest, du har her på din side, hvordan har du fundet den?

  Mvh <Helena

  SvarSlet
 3. Tak Helena ;) Min Pin til Pinterest har jeg vidst bare googlet mig frem til... (hmm). Jeg googlede vidst noget med "Pinterest buttons". Der kommer så mange fine frem ;) held og lykke med at finde en du kan li'

  Mvh. Jo

  SvarSlet