søndag den 23. december 2012

Last minutter gaver

Der er fræset lidt ved maskinen i dag og i går. Jeg har lavet to puder og en sleeve til en Mac. Sleeven har min lillebror bestilt, så jeg håber den passer og han kan li den... Jeg valgte at lave blåt foer og lavt stikningers med blå :) det var noget af en udfordring at få syet læder på. Jeg var langt fra tilfreds med resultatet. Det bulede og blev skævt!! Men min kloge mor sagde at jeg skulle prøve at lægge et stykke bagepapir øverst, så foden bedre kunne glide over læderet. Da jeg ikke ejer en teflonfod til maskinen var denne en noget bedre løsning og virkede helt perfekt! Og det smarte var at jeg kunne tegne på bagepapiret og sy efter stregen ;)

Nu mangler jeg lige at sy sleeven sammen i kanten og pakke gaverne ind, håber de hjemmelavede gaver falder i go jord.

Go jul

4 kommentarer:

 1. Fine ting, især puderne minder meget om de puder jeg viste frem her den anden dag, elsker nemlig også lilla.

  Glædelig jul til dig:-)

  SvarSlet
 2. Hejsa,

  Tak for din kommentar på min blog - så kunne jeg jo også finde frem til denne hyggelige blog :-).

  Du spurgte på min blog, om min er efterskolelærer i Sjølund - og ja det er han nemlig :-). Men nu er vi da helt nysgerrige efter at vide, hvordan du vidste det?

  Glædelig jul :-).
  Kh Didde-Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh jamen Didde-Louise, det er fordi Nanna har været i dagpleje hos Michael i Sjølund samtidig med min datter Marie :) jeg husker hun havde sådan noget fint hjemmegjort tøj også dengang :) og så kan jeg bare huske at i var der kort tid og at i flyttede igen... Sjovt at jeg så finder dig i blogland :) verden er lille.

   Go jul

   Kh Jo

   Slet
  2. Ej hvor sjovt :-). Jeg kan ikke huske så mange mennesker fra dengang, for vi boede der jo kun ganske kort. Hyggeligt at du kan huske Nanna :-). Og ja verden er lille!

   Godt nytår til dig og dine.

   Slet