fredag den 14. december 2012

Småkager

Der har været i gang i køkkenet i dag. Det er blevet til en lille dåse med Disney småkager. Det tog godt nok lidt længere tid end forventet med de der udstikkere! Jeg tror også at det hele kan laves på den halve tid... De smager godt, dog kunne jeg med fordel ha brugt lidt vanille... Men mon ikke de bliver spist alligevel.10 kommentarer:

 1. Ej hvor er de bare blvet søde,bliver næsten helt misundelig over ikke at eje sådan former.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan købe udstikkerene på trendsales (og andre steder på nettet) jeg tror måske også jeg skal lave noget med selvhærdende

   Slet
 2. De er da mega sjove. Der er helt sikkert nogle på engvej som godt kunne spise dem... : )

  SvarSlet
 3. De ser rigtig søde ud, og mon ik de også smager godt. Tænkte på om du evt. vil røbe hvilket program du har lavet dit lille ikon med brumbassen i, vil nemlig gerne have et ikon på min blog i stedet for B, men kan bare ikke finde et program der kan lave det:-)

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena :) Jeg har vist brugt http://www.favicon.cc/ - prøv det og se om det virker for dig :)

   Slet
  2. Tusind tak det link har jeg ikke set før, det vil jeg prøve. Fortsat god søndag.

   Slet
 4. Det kunne de helt sikkert. Du må gerne låne udstikkerene :) vi kommer jo hele næste uge :) er i ved at være klar til stor fødselsdag i morgen?

  SvarSlet
 5. Det bliver så hyggelig og så ugen op til jul....helt fantastisk, så skal der jules. Vi er helt klar til imorgen...og næsten mangler lige lidt kul til grillen... ; )

  SvarSlet
 6. Så søde småkager :) Rigtig hyggelig blog du har her, melder mig straks som fast læser!

  SvarSlet