torsdag den 6. december 2012

Ny trøje

Så blev den færdig :) Efter en del problemer ved overlokeren i går, hvor jeg måtte tage en pause, hvis ikke vi skulle blive uvenner for altid :( Ok, indrømmer det var en "fejl 40" - men nu laver jeg aldrig den fejl mere - HUSK altid at tjekke om tråden er igennem det sted der justerer trådspænding!! Jeg fattede ikke en skid i går og jeg havde seriøst tråden udaf maskinen 10 gange... men alligevel var jeg ikke omhyggelig nok.

Men nu er maksinen og jeg igen gode venner :)

Blusen har jeg syet efter mønster fra Stof & Stil - en "flagermusbluse". Den var virkelig men at gå til og så er jeg vild med den er asymmetrisk.

 
Hvorfor skal det være så svært at tage billeder af sig selv ... ? (det kræver dyb koncentration)


 
På min fine gine :)
 
Jeg har købt mig et mønster til en kjole i jersey, jeg mangler bare at købe noget stof til st sy den i. Jeg elsker de super nemme mønstre som ikke er for indviklede og tager for lang tid at klippe og sy - nogen gange kan de lidt mere krævene projekter dog godt komme igennem maskinen, bare det ikke er hver gang :)

12 kommentarer:

 1. Super flot, nu er du klar til fest ;O)

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes Mona - dejligt med lidt nyt tøj i garderoben, også den hjemmelavede slags :) Jeg har været forbi postkassen i dag :)

   Slet
  2. Glæder mig til at modtage din gave ;O)

   Mona

   Slet
 2. Wauw Jo den er super flot, det mønster har jeg skisme også liggende + stof!!! Hvorfor har jeg ikke længe fået den syet???? Nu skal jeg i gang :)
  Synes du ser dejlig ud, men ja det er total svært at tage billeder af sig selv!!!
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det jo bare igang Libbie, glæder mig til at se din version (som helt sikkert er federe end min, super simple ;) )

   Slet
  2. Ej hold da op!!! Det stof jeg har liggende til projektet er karryfarvet vinterjersey, så hvor fed den bliver...hmm. Men jeg kunne jo naturligvis sagtens retro pimpe den en smule *ha ha*

   Slet
 3. Den er super fed =) Måske man skulle kigge efter det mønster. Elsker selv nemme mønstre...

  Kig evt forbi min blog og se min advents give away.

  KH Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været forbi Lena :) øreringe kan man da ikke få for mange af :)

   Slet
 4. Hvor er den super fin. Uhh kender det med den overlocker, min driller sgu også. Men godt i er gode venner igen, så den kan spytte den kjole ud:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jo være skidt før det kan blive godt ikk!! Men fordelen er at jeg nu kender min overlocker endnu bedre og det er en go ting :) Jeg hader når noget driller så meget og så at løsningen er så simpel!!

   Slet
 5. Hvor er den bare fin. Tænkte lige på, hvor du har din gine fra? overvejer nemlig selv at købe sådan en :-)

  SvarSlet
 6. Hold da op, den er super flot. Du ser dælme godt ud i den :-)

  SvarSlet