fredag den 10. maj 2013

Bånd fra USA

Jeg har da helt glemt at vise disse flotte bånd der lå til mig i sidste uge. De er købt på nettet i USA, jeg kunne få 5 yard for 1,28$? Mener jeg det var. Det synes jeg er en rigtig fin pris. Butikken har rigtig mange flotte farver, så. Man skal kunne begrænse sig lidt, hvis man skal holde sig under de magiske 80 kr. Men nu er lageret i hvertfald fyldt godt op og jeg skal snart i gang ved symaskinen igen...

Jeg kunne se at der faktisk lige nu er tilbud - så tag et smut forbi hvis du mangler flotte bånd.Hvad bruger du bånd til ??

6 kommentarer:

 1. Hvor er de lækre. Jeg bruger bånd til mange ting, bl.a til alt det jeg syr, smykker, armbånd, halskæder, hårbøjler mm. Tror jeg må kigge lidt på den hjemmeside for de er da alt for flotte. God weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena :) fik du kikket på siden? Der er mange lækre ting. Og så er der endda tilbud lige nu!!

   Kh. Jo

   Slet
 2. Skønne farver,og det lyder sørme da billigt :-)Hvad betaler man i fragt? Og de 80 kr, er det noget med told eller?

  Kh Nanna, Stjernepus

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh Nanna. Jeg mener jeg kom til at betale omkring 280 kr?? incl porto. De 80 kr er den grænse der er så man ikke skal betale told og afgifter :) Men det kan altså godt betale sig at købe det i USA synes jeg :) og så er udvalget faktisk ret stort.

   Slet
 3. Hei, jeg har akkurat funnet din blogg, så lyst, trivelig og inspirerende det var her! Jeg bruker ikke så mye ensfargede bånd, jeg tror jeg må følge med på din blogg for å få inspirasjon til hva man kan bruke slike bånd til :-) Men jeg bruker av og til vevde bånd fra farbenmix eller Janeas world, og da bruker jeg gjerne korte biter som jeg for eksempel syr inn i en sidesøm som en "tag", eller syr på som en avlang dekor-lapp midt på stoffet. Interessant at dere har 80 kr i grense i Danmark, det visste jeg ikke. Folk klager på 200kr-grensen i Norge, men så er vi jo utenfor EU, så alt som vi handler for over 200 kr fra EU eller hvor som helst kommer moms og evt toll på. Men betyr det at dere i Danmark ikke kan handle avgiftsfritt for mer enn 80 kr fra Norge heller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til - hyggeligt med besøg fra Norge :) Har også været forbi din skønne blog, sikke fine ting du laver - har flusk meldt mig som fast læser, du har da et par DIY jeg skal have afprøvet ;)
   Med hensyn til de 80 kr, så der det grænsen for hvor meget jeg kan købe i fx USA uden at skulle betale afgifter ;)

   Slet