mandag den 20. maj 2013

Chiffon i lange baner - forvandlet til et ferskenfarvet petitskirt

Om sider er det lykkedes. Jeg har haf to nederdele igennem maskinen uden af blive helt færdig. 
De ligger nu og venter på at jeg skal tage stilling til om jeg skal have købt mere chiffon eller om jeg skal i gang med opsprætningsarbejde...jeg er mest til det første, men så alligevel ikke. I hvert fald ikke efter jeg har købt den nye fod, den kører bare så godt :) Dejligt med lidt succes engang imellem...


Jeg var nærrig da jeg skulle have stoffet hjem og købte 5 yards af stoffet. Det var min svoger der var så sød at tage det med hjem til mig fra USA, så jeg syntes ikke han skulle bøvle med rullerne (jeg tænkte de fyldte mere end flade stykker stof). Det var faktisk ikke så bøvlet som forventet at skære banerne til. Med en lineal og en god rulleskærer gik det fint. Det var nærmere sammenlægningen af stoffet der tog tid. 5 yards er meget at skulle folde sammen til ca 50 cm for at kunne skære det i stykker...


Jeg elsker alle de fine folder :) Jeg ved ikke helt hvad det er, men jeg synes der er noget smukt over dem. Let og luftigt samtidig med der er volumen :)Det er desværre ikke lykkes mig at tage live billeder af Marie i nederdelen - hun syntes faktisk den var grim!! Så jeg har overvejet at sælge den... Nu må vi se om hun får den brugt. Jeg synes bare de er så fine (og upraktiske) og er helt hooked på at sy flere.

Go dag

15 kommentarer:

 1. Kan du ikke lave en DIY i voksenstørrelse.
  Jeg har en i rød og vil vildt genre have flere - de giver et vildt fedt look til en simpel kjole.
  Jeg måtte betale mig fra den sidste, men vil gerne sy en selv - er dog i tvivl om mængde osv når det er til os voksne...

  Og når datteren ikke vil gå i dem skal du da bare lave dem til sig selv - følelsen af at have sådan en på er helt fantastisk!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor skønt du har en i voksen str. Har du billeder af kjolerne sammen... Jeg gad nemlig godt have en selv, men hvornår skulle jeg så lige have den på ?
   Jeg overvejer lidt at lave en DIY - efter den metode jeg har brugt, som i øvrigt er super nem. Men det er altid svært med stofmængde. Jeg har skåret 5 yards og til denne, nogle baner af 13 cm og nogle baner af 5 cm (jeg husker ikke lige hvor mange der gik til) Så skal du nok bare gøre banerne lidt breddere (den på 13 cm) ?

   Kh Jo

   Slet
  2. Jeg har en helt sort klassisk meget enkelt halterneck kjole på til - har nogle billeder af den og ellers kan jeg tage det. Kom med en mail, så smider jeg dem lige til dig når jeg får tid.

   Men jeg har brugt den flittigt til alt fra bryllupper til fødselsdage. Faktisk også en dag her hjemme med rengøring hvor jeg bare ville føle mig fin - mærkelig ja; men man føler sig så feminin og smuk i den. Alle steder jeg har haft den på har folk også været vildt positive over den - Specielt da det er en detalje der gemmer sig lidt under det sorte.
   Flere har skulle hive op og røre ved det :)

   Slet
  3. Ej hvor lyder det skønt !! Du må super gerne sende mig billede :) min mail er brumbas.brumbas@gmail.com
   Kan godt forstå de lige skulle hive op og røre ;) Det er sikkert rigtig flot med en sort og så noget farvestrålende inden under... lyder skønt

   Slet
 2. Nøøøjjj hvor er den bare flot! Hvordan kan man synes den ikke er et hit? Hvis jeg var en lille pige ville jeg i hvert fald gerne have sådan en nederdel ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjah, jeg troede også den ville være et hit, men hun siger den er for "tyk" (den fylder åbenbart for meget - kan den det!!) Nu får hun den på til fødselsdag i næste weekend og så må vi se hvordan det går.

   Slet
 3. Den er SÅ fin. Hvem der bare havde sådan en og så kunne danse jive.
  Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, mor vil også gerne have en ;) Det ville være så fedt - men jeg tror ikk jeg tør ;)

   Slet
 4. Nøj hvor er den flot. Min ville elske sådan en:-)

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare skøn :)
  kh Lena

  SvarSlet
 6. Wauw Jo hvor er den blevet fin!!!!
  Var det svært?? Ej jeg tør slet ikke kaste mig ud i sådan noget(!) Jeg er en bangebuks, ville frygte at blive kvalt i blonderne *ha ha* Kunne nu godt tænke mig én i sort str mig....
  Kan du bestilles til det :)
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh Libbie, den ville du snildt selv kunne sy, det kræver dog man har foden der kan lave ruffler :) men jeg kunne ske godt overtages til at sy en til dig i voksen str... Hvor længe kan du vente og vildt selv købe stof? Jeg spørger fordi jeg måske får mulighed for at købe noget hjem her i løbet af sommeren...
   Vi må se på det :)

   Slet
 7. Årh, altså, som børn da ikke ved hvad der er GODT! Wow, hvor er den fantastisk!! Jeg bliver altså også helt hooked på en til mig selv (men ja, tør man det??!! Man kan jo ikke lige dumpe ind på arbejdet i sådan en, og fritaget for kommentarer falde i et med væggen ;-)). Så dem faktisk i Sophie's i Aarhus i str. voksen. Så fine.

  SvarSlet