tirsdag den 21. maj 2013

Løver på blusen

Noah er mega glad for sin nye bluse. Jeg har desværre ikke billeder med den på, nu ligger den til vask...Det er egentlig ikke fordi jeg har lavet mange bluser i jersey, men jeg må sige at det er både sjovt og let med overlockeren :) og hvor misunder jeg dem der har udvidet pakken med en coverlocker - sådan en drømmer jeg om. Men men, rolig nu, jeg kommer da langt med min maskinpark. Jeg synes dog den er vildt smart sådan en coverlocker (drøm videre ikk'`)
Det bliver en kort uge på arbejdet. Jeg har fri fredag til at arbejde med min opgave, som snart skal afleveres. Jeg har virkelig problemer denne gang med indholdet af opgaven - det plejer jeg ellers at have rimelig godt styr på :( Jeg må arbejde mere med opgaven og smide noget af det skrevne i et andet dokument - men hvor er det svært det med at "kill your darlings". 
Send mig god energi, så jeg kan blive færdig med opgaven - TAK

8 kommentarer:

 1. Åhhh hvor jeg husker det med begrænsningens kunst - men jeg er sikker på at det kommer til at gå dig godt med den opgave.
  Om nogen jeg kender, er du jo superskarp når det gælder.
  Kram herfra

  SvarSlet
 2. Jeg er også selv meget tæt på at anskaffe mig en coverlocker. Man må aldrig gå ned på udstyr forsøger jeg at sige til mig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh vel, ikke gå ned på udstyr ;) jeg tænkte på om man ikke kunne leje sådan en maskine, det er jo ikke så ofte man lige skal bruge den elller? Jeg så forresten en fantastisk DIY hos fantastisksommerfugl, som viste hvordan man kunne sy en Body med overlocker og symaskine :) tjek den evt ud

   Slet
  2. Følger hende godt men desværre er tiden med body et overstået kapitel her hjemme. Jeg synes bare jeg gerne vil have den proff afslutning på bla mine jersey bluser synes ikke det holder så godt med tvillingenålen.

   Har du kigget på nogen model? Har ikke set nogen steder man kunne leje en og kender desværre ikke nogen som har en mand kunne låne ind i mellem. (Endnu en undskyldning for selv at må købe en)

   Slet
 3. Er det specialiseringsopgaven du er igang med eller praktikdokumentet? Jeg har nemlig lige afleveret mit praktikdokument. Specialiseringen skal heldigvis først afleveres efter praktikken;-) men kender godt det til begrænsningen, det er også altid en af mine store problemer. Men du ønskes i hvertfald held og lykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en tværprofessionel opgave vi skal skrive i denne praktik, du har sikkert lavet den i en af de tidligere praktikker? Men vores ligger desværre nu... Men tak for heldet, godt den bare er bestået eller ikke bestået :)

   Slet
 4. Sender straks god energi i din retning.
  Hvor er blusen fin... stod selv og overvejede om jeg skulle købe løve-stoffet for leden, men valgte det fra (øv)
  Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan da købe stoffet endnu ikk, jeg synes det er så fint ;) og tak for den gode energi, jeg får brug for den fredag ;)

   Slet