torsdag den 29. november 2012

Babytæppe i retrostof

Jeg har været lidt fraværende herinde... Lidt sygdom og skole har taget meget af min tid. Der er dog blevet syet lidt. De er ikke helt færdige endnu, jeg mangler bagstykke og en løsning i kanten! Jeg har også fået syet en bluse i Jersey til Marie. Det var godt nok dejlig nemt med overlockeren. Bestemt ikke sidste omgang med den type projekter :) blusen skal lige lægges op, så kommer der nok billeder. Jeg fik også syet endnu en lille nederdel, denne gang en halv sol.

Glæder mig til snart at kunne trække min lille give away i anledning af julen :) du kan stadig nå at være med

6 kommentarer:

 1. De ser rigtig fine ud. Spændt på at se din afslutning...
  Rart at hører at du er frisk igen..
  Kh Anja.

  SvarSlet
 2. Tjah Anja, afslutning... Det er også lidt det der stopper mig fra at gøre dem færdig!! Jeg overvejer skråbånd, men har svært ved hjørnerne, tror jeg! Så kunne jeg også tage den nemme og fræse dem gennem overlockeren! Hvad gjorde du ved dine tæpper?

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare nogle fine ting, du har lavet. Ja studiet har også fyldt meget for mit vedkommende. Er i ik lige gået igang med pædagogisk fordybelse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Helena, vi er gået i gang med vores specialiseringsforløb, det bliver bare så spændende. Jeg glæder mig :)

   Slet
 4. Fine tæpper, prøv evt at Google binding quilts, så er der mange kant løsninger, også på YouTube..

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh ja, det ser spændende ud med disse kanter! Min mor har forsøgt at vise mig princippet, jeg ved hun ofte bruger denne løsning :) måske jeg skulle studere det nærmere. Tak for tip :)

   Slet