mandag den 5. november 2012

Ny maskinpark er bestilt og kommer i morgen!

Jeps, da jeg ikke kunne bestemme mig for om jeg skulle have en ny symaskine eller en overlocker endte det med at jeg bestilte en af hver!!

Og der var virkelig service hos forhandleren. Jeg fil en mail samme dag hvor han spurgte om han ikke måtte aflevere maskinerne hos mig tirsdag morgen, han mente ikke posten behandlede maskinerne helt så godt ;) Ja tak, det måtte han da rigtig gerne;) så i morgen må den 30 år gamle symaskine vige pladsen til fordel for en ny :) jeg tror jeg skal ønske mig forskellige fødder til jul. Vil gerne have den til usynlig lynlås og skråbånd... Drømme og ønske!!

Så nu vil jeg bestille lidt tråd til overlockeren så jeg kan lege lidt med den en af de nærmeste dage :) glæder mig så meget

Men nu vil jeg bare nyde en varm kop kakao i det kolde vejr

6 kommentarer:

 1. Åh Jo hvor fedt! Min nye overlocker skal jeg hente i morgen, jeg GLÆÆÆÆÆÆDER mig helt vildt :)
  Blir spændende at se hvad du får fra hånden.

  SvarSlet
 2. Det bliver da lækkert med ny maskinpark ;O) min symaskine er også gammel, men fungerer rigtig fin, kunne rigtig godt tænke mig en der kunne skrive bogstaver.
  Hvor har du handlet ??

  Mona

  SvarSlet
 3. Dejligt - glæder mig til at se dit arbejde fra den....
  Gitte

  SvarSlet
 4. Årh Mona, jeg har fået den mest fantastiske service hos sy.dk. De var billige begge maskiner. De er begge gaver jeg fik til fødselsdag :) glæder mig til at komme i gang!

  SvarSlet
 5. Uhhh tillykke med de nye maskiner. Det bliver spændende!
  Og jeg har også lige drukket mig en kop varm kakao. Den her kulde er jo slet ikke til at holde ud!
  Kh maj

  SvarSlet