tirsdag den 6. november 2012

Testing, testing...

Jeg kan mærke det bliver godt. I går aftes havde jeg lidt gang i symaskinen. Den virker rigtig lækker, dog noget teknisk! Men det er lige mig ;) vi skal nok blive gode venner. Den kan jo nærmest lave mad og gøre rent også! Den kan i hvert fald rigtig mange ting. Det bliver dejligt at kunne lave pæne knaphuller, pyntestikninger og bogstaver...


Overlockeren har jeg også lige leget lidt med. Den kan faktisk mere end jeg lige regnede med. Så det bliver fedt at få lidt tid til rigtig af få den afprøvet.

Hvad bruger du din overlocker til? Jeg synes youtube er en skide go inspirationskilde for at få inspiration til maskinen og hvad den egentlig kan.

4 kommentarer:

 1. Nøj, hvor er du heldig. Lækre maskiner. Jeg ønsker mig rigtig meget en overlocker, men skal lige have sparet lidt penge sammen, eller det vil sige mange penge, for de er jo ikke helt billige.

  God fornøjelse med den nye maskinpark :)

  Kh. Irene

  SvarSlet
 2. Nøøøøøj jeg kan slet ikke vente tiden an. Fedt at du også har tiden til at sidde og bikse med maskinerne. Jeg må vist tage nætterne i brug :)

  SvarSlet
 3. ndnu engang stort tillykke med begger symaskiner:-) Jeg bruger primært min overlocker til kanterne, når jeg syr tøj og til mine puder:-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser de lækre ud, dine maskiner!
  Jeg synes også jeg har brug for en ny maskinpark...

  SvarSlet