fredag den 2. november 2012

Hvad skal jeg vælge??

Ja, det er ikke meget jeg får blogget her for tiden. Ikke fordi jeg ikke blogger, jeg blogger bare på min nye blog fra mit linjefag VNT. Det bliver ikke til så meget andet end at sætte billeder ind, men det skal nok komme... håber jeg ;) Bloggen er dog ikke officiel, så det kræver en godkendelse fra mig at læse med.
Siden sidste indlæg er der sket det fantastiske at jeg har haft rund fødselsdag !! Wow... hvor blev de sidste 10 år lige af? Men det fede er at jeg fik lov til at vælge mellem en overlocker eller en ny symaskine af mine dejlige forældre. Hvor heldig kan man være? Nu er problemet bare at jeg ikke ved om det skal være overlockeren eller en ny symaskine jeg skal vælge.

Jeg var også til kreativ messe i Fredericia. Rigtig god messe med masser af fine stande og god plads i år!! Fedt. Jeg fik købt lidt til nye øreringe og noget garn, som jeg skal hækleet tubetørklæde af. Måske jeg snøvler mig sammen og laver nye øreringe en af dagene...


2 kommentarer:

  1. Stort tillykke søde Jo. Åh nogen søde forældre, jeg ville klart vælge en overlocker :)

    SvarSlet
  2. Stort tillykke med din fødselsdag forleden. Jeg ville helt sikkert vælge en overlocker, hvis ik du ejer det, den er guld værd:-)

    SvarSlet